sauerka
Junior Member

Registered: 27-4-2016
Member Is Offline
|
|
Profesjonalne wizualizacje architektoniczne.
Witajcie, poszukuję do współpracy profesjonalnego studia wizualizacji architektonicznej. Będzie to stała
współpraca, więc szczególnie mi zależy na tym, by przebiegała w dobrej atmosferze i miała wysoką
jakość. Naszym celem jest jak najbardziej estetyczne przedstawienie budowanych nieruchomości, mile widziany także atrakcyjny
cennik. Ktoś coś wie, poradzi?
|
|
Karny_K
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Może zgłoś się do Altaria Studio? Wiele razy korzystałem z ich wizualizacji i za każdym razem wychodziły
świetnie. Aż sam miałem ochotę inwestować w dane nieruchomości. Potrafią dołączyć takie meble i dodatki, że wszystko wygląda jak z kolorowego magazynu.
|
|
sauerka
Junior Member

Registered: 27-4-2016
Member Is Offline
|
|
A gdzie szukać tego studia, powiesz coś więcej na jego temat? Efekt jak z magazynu też byłby dobry, chodzi o klasę,
luksus, elegancję… Klienci zamożni, o pewnych ustalonych już standardach upodobań.
|
|
Karny_K
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Dam ci adres ich strony internetowej altariastudio.com/, tam znajdziesz od razu szczegóły oferty i przykładowe wizualizacje
architektoniczne. Te style aranżacyjne są w ogóle ciekawe, bo jak je przeglądasz jeszcze w fazie remontu to możesz wprowadzić
pewne ulepszenia i jeszcze uatrakcyjnić wnętrze. Zresztą najlepiej pogadać z tamtejszymi pracownikami, oni są zakręceni
w temacie i na pewno coś podpowiedzą.
|
|
Pan_samochodzik
Junior Member

Member Is Offline
|
|
No tak, wizualizacje mają różne funkcje, nie tylko te marketingowe. z punktu widzenia wykonawcy już wcześniej można zobaczyć ostateczny efekt. Jak kiedyś tego nie było to nie dało
się przewidzieć wielu rzeczy, niestety ze szkodą dla całej inwestycji. W biznesie wszystko jednak musi być pod kontrolą.
|
|