Wielka_Woda
Junior Member

Registered: 29-5-2015
Member Is Offline
|
|
Imponujące pokazy sztuczek piłkarskich – gdzie szukać takich ofert?
Witam. Interesuje mnie taka usługa ale nie mam pojęcia gdzie jej szukać. W jakichś impresariatach artystycznych, firmach? Nie wiem
czy np. tacy artyści się zrzeszają czy działają na własną rękę, a może na stałe
zatrudniają ich na przykład jakieś firmy organizujące pokazy różnego rodzaju, na przykład eventowe? Oczywiście
mogłabym po prostu wpisać to sobie w wyszukiwarkę, ale tak jak zaznaczyłam w temacie, potrzebuję naprawdę dobrej
jakości usługi a nie pierwszej lepszej. Gdzie można szukać naprawdę dobrych w tym osób, profesjonalistów?
|
|
Lesio
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Nie mam pojęcia, ja widuję ich tylko na ulicach niektórzy pewnie
tak dopiero zaczynają a inni traktują to jako dodatkowy zarobek ale nie wiem w sumie jak to wygląda, czy są gdzieś
zatrudnieni, czy może mają własne firmy czy inne formy pozwalające im na świadczenie takich usług w celach zarobkowych…
|
|
MaskaSzamana
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Ja bym szukała w necie, przecież jak ktoś szuka klientów to przedstawia próbki swoich umiejętności a nawet
referencje, zwykle można też znaleźć opinie na temat wszelkich usług więc są duże szanse że jak
kogoś tak znajdziesz to uda ci się wyszukać też opinie na jego temat
|
|
Wielka_Woda
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Chyba nie mam wyjścia skoro nikt nie poleci nikogo konkretnego… szkoda
|
|
WomanCat
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Ja mogę polecić, świetne pokazy sztuczek piłkarskich daje ten chłopak: http://dawidpajor.com/oferta/pokazy-trikow-freestyle/. Nie jest to jakiś anonimowy uliczny performer (choć tak zaczynał, inaczej
chyba nie da się w tej branży) tylko osoba dobrze znana w branży i mająca duże doświadczenie w dawaniu takich
pokazów więc sądzę że jest to oferta jakiej szukasz. Ale oczywiście sprawdź sobie sama szczegóły
|
|
Wielka_Woda
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Sprawdzę na pewno, w tym przypadku nie ma miejsca na przypadkowe wybory ale
dziękuję za polecenie tej oferty i porady, na pewno wyglada to interesująco i wreszcie mam jakiś punkt zaczepienia, może
nawet nie będę szukać niczego innego skoro to jest sprawdzona oferta Dziękuję bardzo i pozdrawiam
|
|